Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Caffè Vergnano története

A Caffè Vergnano legfontosabb üzenete a tradíció, amelyet több, mint 130 éve őriz és örökít tovább, generációról generációra. Történetük a Torinohoz közeli Chierivárosában kezdődött, amikor a dédpapa kis fűszerkereskedésében lepörkölte az első adag kenyai kávébabot. Már a kezdeti próbálkozásnál sem volt kétséges a minőségre törekvés, ahogy az alapanyag kiválasztásánál, úgy a pörkölési folyamat esetében sem volt kérdéses, hogy minden részlet a legnagyobb odafigyeléssel történjék, és a vásárlóik a legjobb terméket kaphassák kézhez.Az első pörkölést izgatott kísérletezés követte, Chieri lakossága így rászokhatott a jó kávéra, a kereskedőcsalád számára pedig világossá vált küldetésük. A tudás és a szakértelem generációról generációra szállt, a vállalkozás pedig egyre növekedett. A  család a szomszédos városokban is nyitott üzletet, és hamarosan Piemont régió egyik meghatározó kávépörkölőjévé nőtte ki magát. A kenyai kávéfarm megvásárlásával pedig az ültetvénytől a csészéig minden egy kézbe került. 

 A Caffè Vergnano generációkon átívelő tradíciót, egyúttal korszerű innovációt, trend diktáló kreativitást, valamint a mindennek alapot adó minőséget és szakértelmet jelenti. 

 A Caffè Vergnano ma egyike Olaszország legnagyobb kávé márkáinak, modern központtal a Chierivel szomszédosSantenában, ahol naponta mintegy 20 tonna kávét pörkölnek, hagyományos módon, a különféle kávébaboknak legmegfelelőbb  karakterre, a legfinomabb kávék érdekében. Közel 90 féle terméket gyártanak, ahol a család több generációja nap-mint nap dolgozik azon, hogy a Vergnano kávé a legmesszemenőbb elvárásainknak is megfeleljen. Mindamellett a Caffè Vergnano szem  előtt tartja azt, hogy figyelmes kiszolgálás és vendégszeretet nélkül a legjobb kávé is csak egy a sok közül, ezért kitüntetett figyelmet fordít partnereire, és elismeri a baristák munkáját. Mindez együtt az, ami a Caffè Vergnano hitvallása, egyúttal az igazi  olasz kávékultúra.

 Caffè Vergnano termékekkel közel száz országban találkozhatunk, köztük Magyarországon is. Számtalan kávézóban élvezhetjük az igazi olasz kávékultúrát világszerte egy tökéletes Caffè Vergnano espresso társaságában.
 

Keresés